ΕΠΙΛΥΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ / ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ / ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΜΕΣΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ SELF-SHIATSU.

ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ SELF-SHIATSU ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΣΗ. ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ SELF-SHIATSU ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!!!

ΕΣΕΙΣ ΜΑΘAIΝΕΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ SELF- SHIATSU ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ

ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ--ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ, δηλ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΝΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ, ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ.

ΕΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΑΧΩΔΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ Ο ΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΦΟΒΙΕΣ, ΘΥΜΟ, ΛΥΠΗ, ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑΣ Η/ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑΣ, ΜΙΣΟΥΣ Η/ΚΑΙ ΜΟΧΘΟΥΣ, Η, ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΡΑΧΩΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΣΘΕΝΗΣΕΙ. ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΑΥΤΟ-ΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, ΚΑΡΚΙΝΟ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ, κτλ. ή ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΛΑΦΡΥΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΠΡΟ-ΕΜΜΗΝΟΡΡΥΣΙΑΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ, κτλ.

ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΘΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΚΕΨΕΙΣ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΠΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ !

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ, Η, ΟΥΔΕΤΕΡΗ, Η, ΜΗ-ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ SELF-SHIATSU ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ SELF-SHIATSU ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ, ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ, ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΙΟΕΙΔΟΥΣ ΜΥΟΣ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, ΑΥΧΕΝΑΛΓΙΑ, ΟΞΥ ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ/ΤΙΝΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΥΧΕΝΑ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ/ΠΟΝΟ/ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΩΜΟΥΣ, ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ, ΨΥΞΗ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΑ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ RAYNAUD'S, ΚΥΦΩΣΗ, ΛΟΡΔΩΣΗ, ΣΚΟΛΙΩΣΗ, ΚΥΡΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ, TENNIS/GOLFER'S ELBOW, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΔΥΣΜΗΝΟΡΡΟΙΑ, ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΜΜΑ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΣ, ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΓΑΣΤΡΟΕΝΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΟΥΡΑΣΗ, ΑΔΥΝΑΜΙΑ, ΙΛΙΓΓΟ, ΖΑΛΑΔΑ, ΣΤΡΕΣ (ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, Κ.Τ.Λ.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ:

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ/ΕΞΑΣΘΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ/ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (ΡΕΥΜΑΤΟΕΙΔΗ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, Κ.Τ.Λ.)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΟΣΦΥΑΛΓΙΑ, ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ!

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ/Α ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΙΖΗΣΗ/ ΚΗΛΗ/ΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΣΠΟΝΔΥΛΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ!

ΕΠΙΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ!

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ!!!

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ: ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ (ΠΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ-ΓΛΟΥΤΟ-ΠΟΔΙ) ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ (MRI), ΜΟΝΟΝ 200000-300000 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1.2 ΤΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΣΚΟΚΗΛΗ, Η, ΟΧΙ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ SHIATSU, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ, κ.τ.λ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ;

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΣΤΟ SHIATSU Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΣΦΥΑΛΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΙΑΛΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!!!

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ

ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ/ΑΥΤΟ-ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ SELF SHIATSU!!!

 

ΤΟ SHIATSU ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
  ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ  ΜΕ  ΠΑΡΑΔΟΣΗ  5000  ΧΡΟΝΩΝ.
  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ
   ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.
  ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ
  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι  πληροφορίες που  θα  βρείτε εδώ για το SHIATSU και για το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ SELF SHIATSU είναι από τις πιο  σπάνιες  και  αυθεντικές  του  είδους!

email: shiatsu1@excite.com

ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ